Bezoek onze compleet nieuwe showroom

Contact2023-11-23T10:18:53+01:00

Je badkamer, jouw stijl, jouw comfort.

Neem contact met ons op

Voor naam

Jouw vragen, wensen en opmerkingen zijn voor ons van het grootste belang. We staan klaar om je te assisteren en jouw badkamerdromen werkelijkheid te maken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen of kom langs in onze showroom voor een persoonlijk gesprek.

DE SHOWROOM VAN BADKAMER DESIGN SOEST

VEEL GESTELDE VRAGEN

Badkamer design soest

Wat maakt jullie showroom uniek?2023-11-01T19:37:37+01:00

Onze showroom onderscheidt zich op verschillende manieren:

  1. Variƫteit en Inspiratie: onze showroom biedt een uitgebreide variƫteit aan badkamerstijlen, van moderne en eigentijdse ontwerpen tot tijdloze klassiekers.
  2. Kwaliteit producten: Wij geloven in het aanbieden van alleen de hoogste kwaliteit producten. In onze showroom vind je producten van gerenommeerde merken en zorgvuldig geselecteerde materialen die duurzaamheid en stijl belichamen.
  3. Deskundig advies: Ons toegewijde team van badkamerexperts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van jouw badkamerproject. We bieden deskundig advies en helpen je bij het maken van weloverwogen beslissingen, van het kiezen van de juiste armaturen tot het ontwikkelen van een ontwerp dat aan jouw wensen voldoet.

We nodigen je van harte uit om onze showroom te bezoeken en persoonlijk te ontdekken wat ons uniek maakt. Onze toegewijde aanpak, ons brede assortiment, en onze focus op kwaliteit en service maken ons tot een bestemming waar badkamerdromen tot leven komen. Welkom in de wereld van Badkamer Design Soest!

Kunnen jullie badkamer installatie regelen?2023-11-01T19:39:34+01:00

Ja, wij kunnen badkamerinstallaties regelen. Onze deskundige aannemers staan klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van de installatie van jouw nieuwe badkamer. Wij begrijpen dat een succesvolle installatie essentieel is om ervoor te zorgen dat jouw badkamerproject vlekkeloos verloopt en aan jouw verwachtingen voldoet.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze installatiediensten en hoe we je kunnen assisteren bij het realiseren van jouw droombadkamer. Wij zijn hier om je te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot voltooiing.

Welke sanitair merken bieden jullie aan?2023-11-01T19:46:15+01:00

Onze showroom biedt een uitgebreid assortiment sanitair producten van verschillende merken, waaronder Sanibell, Hotbath, Brauer en Grespania. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en innovatie in de sanitair- en badkamerindustrie. Naast deze merken bieden we ook producten van verschillende andere gerenommeerde fabrikanten aan om ervoor te zorgen dat we een brede selectie van stijlen en opties kunnen aanbieden om aan de behoeften en voorkeuren van onze klanten te voldoen.

Onze badkamerexperts kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste producten en merken die aansluiten bij jouw specifieke wensen en budget. We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de normen voor duurzaamheid en stijl. Als je meer informatie wilt over de specifieke merken en producten die we momenteel aanbieden, nodigen we je uit om onze showroom te bezoeken of rechtstreeks contact met ons op te nemen voor gedetailleerde informatie en advies.

Waarom kan ik niet bestellen via jullie site?2023-11-01T19:49:09+01:00

Hoewel online bestellen vaak handig is, begrijpen we dat het voor sommige projecten en producten, zoals badkamers, van essentieel belang is om een persoonlijk advies in te winnen. We willen ervoor zorgen dat je de meest overwogen keuze maakt bij het selecteren en bestellen van jouw badkamerproducten. We nodigen je graag uit om een afspraak te maken en onze showroom te bezoeken.

Kan ik zonder afspraak ook langs komen?2023-11-01T19:51:27+01:00

Ja, je kunt ook zonder afspraak langskomen. Hoewel we het aanbevelen om een afspraak te maken, zijn bezoekers zonder afspraak doorgaans altijd welkom in onze showroom. Het maken van een afspraak kan echter voordelen bieden, zoals het verzekeren van voldoende tijd en persoonlijke aandacht van onze experts om jouw behoeften en wensen te bespreken.

Als je van plan bent om langs te komen kun je gewoon binnenlopen tijdens onze openingstijden. We doen ons best om je van dienst te zijn en jouw te voorzien van de informatie en begeleiding die je nodig hebt voor jouw badkamerproject.

Hoe kan ik contact opnemen?2023-11-01T20:02:28+01:00

Natuurlijk, je kunt contact met ons opnemen via verschillende communicatiekanalen, afhankelijk van jouw voorkeur.

Onze telefoonnummer en e-mailadres zijn beschikbaar onderaan de website. Je kunt ons telefonisch bereiken of een e-mail kunt sturen met jouw vragen, verzoeken of opmerkingen. Als je persoonlijk contact verkiest, ben je van harte welkom om onze showroom te bezoeken, waar ons team jou graag zal verwelkomen en je verder zal helpen.

Wij staan klaar om je te assisteren en jouw vragen te beantwoorden. Zien we je snel?

Go to Top